Workshops

In ons atelier aan de Sint Urbanusweg, aan de Maas in Venlo, geven we ook lessen en workshops! U kunt in onze studio dus ook zelf creatief bezig zijn, want kunst is écht voor iedereen. Nadat we zijn gestart met de workshop ‘Venlo, laot dienen eigen haan kreije’, die de prachtigste resultaten opleverde, starten we binnenkort met nieuwe workshops én met een uitgebreider lesprogramma waarin het beoefenen van een bepaalde creatieve techniek centraal staat.

Workshops in onze studio zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ‘creatieve ervaring’ te hebben. Heb je vragen, speciale wensen of ideeën voor workshops, we horen het graag!

WORKSHOP PAASEIEREN SCHILDEREN OP ZATERDAG 8 APRIL 2023

De familie Mansvelders heeft een lange traditie van paaseieren schilderen. De dag voor Pasen verzamelen we ons vanuit het hele land (en daarbuiten) om in de studio eieren om te toveren tot ware kunstwerkjes. Een traditie die jaren geleden werd gestart door Hay. Eieren worden op allerlei soorten sokkeltjes gezet, en beplakt met de gekste materialen, en worden elk jaar beschilderd met andere voorstellingen. Een traditie die ons ‘heilig’ is en die we dit jaar graag willen delen. 

Op zaterdag 8 april geven we (met een groot deel van de familie) 2 workshops eieren schilderen, in de ochtend van 10 tot 12.30 uur en in de middag van 13.30 tot 16 uur.

Hier ga je naar de webshop om te reserveren voor de ochtend,

Hier ga je naar de webshop om te reserveren voor de middag…

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen, samen maken we er iets moois en unieks van.

We hebben die zaterdag (meer dan) genoeg eieren voor iedereen klaarstaan. Echte, hardgekookte eieren én te bewerken eieren van kunststof. Echte eieren schilderen het fijnst maar kun je niet tot in de eeuwigheid bewaren. Ook alle benodigde materialen – zoals verschillende mogelijkheden voor sokkeltjes, foam, papier, steentjes, kralen en noem maar op – staan klaar. En natuurlijk hebben we ook alle soorten verf, penselen, potloden, viltstiften, en wat je maar kunt bedenken dat je nodig zou kunnen hebben, klaarstaan die dag. Op een ei is alles mogelijk! Breng foto’s mee (op de telefoon) als je tevoren al weet wat je wilt gaan maken op het ei…

Locatie: Sint Urbanusweg 6 Venlo

Kosten: 35 euro (deze prijs is inclusief 21% btw). Het bedrag is inclusief alle eieren, materialen en benodigdheden, en voorziet je van koffie, thee, frisdrank en chocolade paaseitjes.

Begeleiding: Pascalle, Max, Mees, Pim, Storm. Als zijn gezondheid het toestaat halen we Hay tussendoor op om te komen kijken en tips te geven. 

Voor de workshops zijn 10 plekken beschikbaar. Mocht je na reservering via onze webshop alsnog niet kunnen deelnemen, dan kun je tot een week van tevoren afmelden door te bellen of mailen, en je geld teruggeboekt krijgen. Is het korter dan een week dan zetten we – in verband met planning en inkoop – het bedrag om in een andere workshop (we hebben er nog veel op de planning staan dit jaar).

Opgeven voor de workshops kan via onze webshop, maar je kunt ook mailen of bellen met Pascalle over deelname of als er nog vragen zijn. Hier ga je naar onze webshop…

Denk ook eens aan een workshop als gezellig en bijzonder uitje met familie, werk of vrienden. Er is veel mogelijk in onze studio. Neem contact met Pascalle op voor meer info of voor het aanvragen van een speciaal arrangement. We horen het graag als er aanvullende wensen zijn. Ook andere datamogelijkheden zijn bespreekbaar. Oh, en workshops zijn ook leuk om cadeau te doen…

Volg ons op Facebook en Instagram om te zien welke bijzondere dingen je allemaal zelf kunt gaan maken in onze studio in de komende tijd.

Workshops in onze studio zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ‘creatieve ervaring’ te hebben. Kijk voor meer informatie bij Workshops, of reserveer gelijk een plek voor een workshop in onze webshop. Heb je vragen, speciale wensen of ideeën voor workshops, we horen het graag!