Junior Valuas & Guntrud 2.1

Sculptuur van de stichters van de stad Venlo in ‘junior-versie’ door Hay voor Studio Mansvelders

Na het succes van de sculptuur Valuas & Guntrud 2.0 vroegen we Hay een ‘kindervariant’ te ontwerpen van de stichters van Venlo, met het idee dat het een uniek cadeau voor bij de komst van een nieuwe Venlonaar zou kunnen zijn. Najaar 2021 ontstond zo Junior Valuas & Guntrud 2.1, een sculptuur met een hoogte van 26 cm, een breedte van 12 cm en een diepte van 5 cm.

Om deze sculptuur zo breed bereikbaar mogelijk te maken, is deze in ongelimiteerde oplage uitgegeven, de signatuur van de maker bevindt zich in de sculptuur aan de achterkant. De sokkel en het beeld zijn één geheel, is milieuvriendelijk, en met de hand gemaakt. De sculpturen zijn massief, door en in onze eigen studio, gegoten in een samengestelde grondstof van onder andere vermalen graniet, marmer en soapstone vermengd met vloeibare hars op onschadelijke basis. Ze hebben een matte finish coating. De kleur is gebroken wit, in de RAL-kleur 9010.

Junior Valuas & Guntrud 2.1 is hier te bestellen via onze webshop voor 55 euro.

De sculpturen worden voor verzending goed verpakt en voorzien van informatie over werk, kunstenaar en studio. Ze worden – zonder extra verzendkosten – persoonlijk bij u thuis door ons afgeleverd of per post verzonden (afhankelijk van de locatie).

Tevens wordt Junior Valuas & Guntrud 2.1 op verzoek van en in samenwerking met derden, gemaakt in andere kleuren. Zo ontwikkelde onze studio deze sculpturen in de kleuren ‘rose clair’ (RAL 3015) en ‘blue pigeon’ (RAL 5014) voor Christine Küppers van Heerlijck Thuis in Venlo. Zodra deze voorradig zijn kunt u ze vinden in haar webshop, de prijs is gelijk aan de witte varianten. Wilt u de beeldjes zien in de verschillende kleuren? Dat kan vanaf medio november ) bij Heerlijck Thuis op de Klaasstraat in Venlo.