Junior Valuas & Guntrud 2.1

Sculptuur van de stichters van de stad Venlo in ‘junior-versie’ door Hay voor Studio Mansvelders

Na het succes van de sculptuur Valuas & Guntrud 2.0 vroegen we Hay een ‘kindervariant’ te ontwerpen van de stichters van Venlo, met de idee dat het een uniek cadeau voor bij een geboorte van een nieuwe Venlonaar zou kunnen zijn. Najaar 2021 ontstond zo Junior Valuas & Guntrud 2.1, een sculptuur met een hoogte van 26 cm, een breedte van 12 cm en een diepte van 5 cm.

Om deze sculptuur zo breed bereikbaar mogelijk te maken, is deze in ongelimiteerde oplage uitgegeven, de signatuur van de maker bevindt zich ingekrast in de sculptuur aan de achterkant ervan. De sokkel en het beeld zijn één geheel, en is milieuvriendelijk en met de hand gemaakt. De sculpturen zijn massief door en in onze eigen studio gegoten in een samengestelde grondstof van onder andere vermalen graniet, marmer en soapstone vermengd met vloeibare kunsthars. Ze hebben een matte finish coating. De kleur is gebroken wit, in de RAL-kleur 9010.

Junior Valuas & Guntrud 2.1 is hier te bestellen via onze webshop voor 55 euro.

De sculpturen worden verpakt in een geschenkdoos waarin een flyer met uitleg over het werk en de kunstenaar is opgenomen. Ze worden – zonder extra verzendkosten – persoonlijk bij u thuis door ons afgeleverd of per post verzonden (afhankelijk van de locatie).

Tevens wordt de Junior Valuas & Guntrud 2.1 in de loop van het najaar gemaakt in de kleuren ‘rose clair’ (RAL 3015) en ‘blue pigeon’ (RAL 5014). Zodra deze voorradig zijn kunt u ze vinden in de webshop, de prijs is gelijk aan de witte varianten. Wilt u deze beeldjes zien? Vanaf november zijn ze ook te zien (en te koop) bij Heerlijck Thuis op de Klaasstraat in Venlo.