New(s)

Bezoek onze studio in een FRIENDS & FAMILY WELCOME EVENT 

Voor de duidelijkheid: je kunt altijd bij ons binnenlopen om een kijkje te nemen, maar omdat we alle drempels die kunst soms op kan werpen met de voeten willen treden, maken we er deze dagen een familiair EVENT van. Met een hapje en een drankje. 

Een jaar geleden is STUDIO MANSVELDERS gestart als familiecollectief in kunst en design. In een vliegende modus, mogen we wel zeggen, met de introductie van ons eerste beeld van Valuas & Guntrud, een sculptuur van Hay dat – naar lokale mythe – de stichters van de stad Venlo verbeeldt. Maar buiten social media en onze website konden we door Covid niet daadwerkelijk met je in contact komen in het afgelopen jaar. En dat past niet bij onze aanpak, die nu juist voortkomt uit een familiaire benadering. Nu de kans er is willen we jullie dus graag beter leren kennen en uitnodigen bij ons thuis. 

We zien jullie graag op de koffie (of iets anders) op:

Zaterdag 25 september,

Zondag 26 september,

Zaterdag 9 oktober, of

Zondag 10 oktober 2021

Tussen 12 en 17 uur.

De entree is gratis, de drankjes ook. We laten graag zien waar we werken maar ook waarAAN we werken, en HOE we werken. Deze zomer hebben we de keuze gemaakt om al onze beelden in eigen huis zelf te maken, ook in de oplages en de afwerking ervan. Zodat, als je en een werk van ons in huis haalt, je ook echt een uniek en door onszelf handgemaakt kunstwerk krijgt, voor een familieprijs. Want dat is ons grootste streven, dat iedereen kunst in eigen huis en hart kan halen.

Als je ons bezoekt op een van deze dagen krijg je bovendien 10% familiekorting als je iets koopt of een bestelling plaatst. Want natuurlijk zijn we buiten een familie, een (startend) bedrijf, dus we zien onze kunstwerken graag uitvliegen. En weet: onze verkoopprijzen starten onder de prijs van een kop koffie…

Weet zien u graag dus op een van deze dagen aan de Sint Urbanusweg 6 in Venlo, en om ons aan jullie voor te stellen. In verband met zijn gezondheid kan Hay helaas niet steeds aanwezig zijn, maar zijn kleinkinderen nemen de honneurs waar door jullie te informeren, rond te leiden, te begeleiden (ook in de juiste Covid-19 maatregelen) en van drankjes en hapjes te voorzien. Ondertussen laat Pascalle met liefde zien waar ze aan werkt, legt Gilbert graag uit hoe we werken en vertelt Mel enthousiast (en honderduit) over ons concept (en alle andere dingen die je mogelijk wilt weten). 

Weet je welkom bij onze familie!